Van egy klassz természetgyógyászunk Budapesten, már írtam róla, sok mindenben segítette eddig a családot, most is.
A történet rövid, de megint csak tanulságos. Az orvosok sem tudnak mindenre megoldást, ez ismét bebizonyosodott.
 
Nyár elején kezdődött. A nagyfiamnak sokszor fájt a hasa és nem tudtuk semmihez sem kötni. Akkor (is) éppen le voltunk égve anyagilag, így bár első ötletem az volt, hogy irány Pest a jól bevált dokihoz, mégsem léptük meg egyből. Már nagyon bánom.
A gyerekorvosunkkal (aki amúgy az egyik legjobb orvos szerintem) csináltattunk székletvizsgálatot, ami mindenre negatív lett. Vettem neki Protexint, van gyerekeknek való is, azt szedte 2 hétig, ahogy a dobozon is áll az utasítás. Úgy tűnt rendbe jött, a tünetek elmúltak.
Viszont nemrég megint felerősödtek, lassan már nem telt el nap, hogy a gyerek ne panaszkodjon, hogy fáj a hasa. Nem vártunk tovább, felmentünk a dokihoz (köszi apu). Róla tudni kell, hogy eredetiben orvosi végzettségű, majd átnyergelt a kínai orvoslásra. Úgy vizsgál, hogy nem ér az emberhez, max a csuklóján nézeget pár pontot, na és persze folyton ingázik. Elsőre kicsit fura, főleg, hogy az európai ember úgy nő fel, hogy ilyen módszerekről nem is hall, szóval szórakoztató.
Gyerek vizsgálata megtörtént, majd rá lett csatlakoztatva a biorezonancia gépre, majd kapott még pár csepp extra magas potenciálú homeós cuccot is.
Mondanom se kell, a hasfájás megszűnt.
Diagnózis: a gyomor, a nyombél és a vastagbél el van savasodva. Tiltólistára került a tej, a vörös hús (ezeket eddig sem ettük, de az oviban nincs választás), továbbá a tejföl, a finomliszt és a kristálycukor (ezeket sajnos eddig nem hagytam el). És egy hónapig csoki sincs. Amit viszont nyomatni kell az az aszalt gyümölcs, hiába eszik sok gyümölcsöt, abból is a magyar idénygyümölcsöt, most már ezt is kell. Úgyhogy holnap kis városunk szegényes kínálatát feltérképezem aszalt gyümölcs ügyben, és törhetem a fejem, hogy hogy csináljak ezentúl palacsintát.
 
A tanulság most is mint mindig, ugyanaz. Én nem vitatom, hogy kellenek az orvosok, nagyon is szükség van rájuk. De arra is, hogy végre észbe kapjanak és leszálljanak a magas lóról (tisztelet a kivételnek!!). Mert nem mindenhatók, nem tudnak mindent megoldani. Ezt a problémát állítom soha nem sikerült volna tisztázniuk, hiszen a mai orvoslás szerint a gyerek makk egészséges volt. Ja, fájt a hasa… Mennyivel jobban élhetünk ha nem utasítunk el mindent amit nem ismerünk, ha nyitottak vagyunk az új ismeretlen dolgokra.
Külön fájdalmam, hogy sajnos a tejet még mindig nagyon sok orvos pumpálná a gyerekekbe de ez már egy másik téma.

A bejegyzés trackback címe:

https://zimme-zum.blog.hu/api/trackback/id/tr731648783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása