Sástó

Címkék: programajánló

2010.06.23. 10:36

Sástón bármilyen hihetetlen, de van egy szép nagy tó, sőt, ez az ország legmagasabban fekvő ( 536 m) természetes tava. Lehet csónakázni, zseb pecázni, vadkacsát etetni. Van mellette egy hatalmas rét, itt szintén el lehet tölteni egy egész napot is akár, bográcsozva, szaladgálva.
 
 
Sástón is van kilátó, egy üzemképtelen fúrótoronyból lett átalakítva, 53 méter magas, aki bátor és kicsit sem tériszonyos, ellenben velem, az ne hagyja ki, a panoráma gyönyörű fentről, bár én csak képekről láttam :)
 
 
 
Ha kicsit tovább megyünk a 24-es út mentén, eljutunk a néhai sástói kőbánya területére, ami most az Oxigén Adrenalin Parknak ad otthont. Érdemes ide is eljönni, a kicsiknek van kisállatsimogató, játszótér, légvár, játszóház, és akicsit bátrabbaknak gyermek kalandpark. A bobba is beülhetnek a szüleikkel együtt.
Felnőtteknek, főleg az adrenalint kedvelőknek meg igazán széles a paletta: bobpálya, canopy, erdei kalandpark, eurobungy, függőhíd, mászófal, quad pálya, átfordulós hinta, erdei labirintus, óriás hinta.
 
 
Számtalan túraútvonal található a Mátrában, szebbnél szebb kis településekkel van tele, és télen ha hó is esik, akkor síelni is lehet, de kisgyerekeseknek több programlehetőség nagyon nincs. Így a folytatásban majd Gyöngyösről mutatok be pár általunk kedvelt programot.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://zimme-zum.blog.hu/api/trackback/id/tr992103195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása